PRX-T33 – neulaton biorevitalisaatio


PRX-T33 on ainutlaatuinen anti-age-hoitomenetelmä, joka takaa tuloksia ilman ikäviä sivuvaikutuksia eikä se vaadi toipumisaikaa. Se on tarkoitettu erityisesti ikääntymisprosessin hidastamiseen (rypyt/juonteet, veltostunut iho, ennenaikaisesti ikääntyvä iho, laajentuneet ihohuokoset)
Hoidossa käytettävä PRX-T33-hoitoliuos on CE-merkitty lääkinällinen laite, joten hoito on tutkitusti turvallinen. Kansainvälisesti patentoitu koostumus sisältää 33% TCA-happoa, vetyperioksidia ja 5% Kojic-happoa. Muista vastaavista TCA-happohoidoista poiketen ihon pintakerros ei tässä hoidossa kuoriudu kokonaisuudessaan pois (frosting), vaan se on turvallinen kaikille ihotyypeille ja kaikkina vuodenaikoina. Se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Nopea hoito vie aikaasi vain noin 30-45min ja se on täysin kivuton.
Ihon ikääntymisprosessi alkaa jo noin 20 vuoden iässä. Ihon kollageenin tuotannosta vastaa fibroplastisolut ja noin 20 vuoden iässä näitä soluja ei enää synny lisää vaan on pärjättävä olemassaolevilla soluilla. Iän karttuessa näiden solujen toiminta kuitenkin heikkenee ja kollageenin ja elastaanin tuotanto hidastuu ja heikkenee ja niiden määrä ihossamme vähenee vuosittain noin 2%. Näin iho alkaa menettää kimmoisuuttaan. 90 vuoden iässä kollageenista on jäljellä enää vain noin 10%.

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Aikaisemmin bioprevitalisaatiohoito on ollut saatavilla vain injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa, mikä on vaatinut neuloja.

Hoidossa yhdistyvät kolme erittäin tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-ainetta, jotka yhdistyvät nyt ainutlaatuisessa, patentoidussa koostumuksessa.
TCA tehostaa solujen uudistumista ja aktivoi kollageenin tuotantoa
Vetyperoksidia löytyy ihosta luonnostaan ja se kiihdyttää ihon parantumisprosessia sekä vahvistaa ihon immuunisuojaa
Kojic-happo estää pigmenttihäiriöiden muodostumista

PRX-T33-hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi ihon syvempää kerrosta (dermis) tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Näin se vähnetää ryppyjen määrää ja syvyyttä sekä kiinteyttää ihoa. Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan, mutta ilman kipua tai ikäviä sivuvaikutuksia.

Hoito toteutetaan sarjahoitona. Yleensä tarvitaan vähintään 4-6 hoitokertaa noin viikon välein. Hoitokertojen määrä riippuu ihon kunnosta sekä halutusta tuloksesta. Tulokset ovat aina yksilöllisiä ja siihen vaikuttavat monet tekijät kuten ikä (olemassaolevan kollageenin määrä) ja elintavat. Tulokset alkavat näkyä iholla vasta noin kuukauden kuluttua kun ihon pintakerros on kertaalleen uusiutunut ja kehitys jatkuu jopa puoli vuotta eteenpäin. Ylläpitohoitoja voidaan tehdä jopa muutaman kuukauden välein.

HOITOA EI VOI TEHDÄ mikäli hoidettavalla ihoalueella on aktiivinen tulehdustila tai se on esim. auringossa juuri palanut. Kysy ohjeistusta muista ihosairauksista. Epäselvissä tapauksissa kannattaa varmistaa hoidon turvallisuus omalta lääkäriltä.

 

ACTIVE SKIN PROGRAM
Tehosta hoitoa kotona.

Kosteuta ja suojaa
Hoitosarjan aikana on tärkeää kotihoidolla korjata ihon ihon suojabarrieria ja estää kosteutta haihtumasta ihosta.
WiQo Moisturizing Face Cream 50ml (79€) on kehitetty juuri PRX-T33-hoitoihin käytettäväksi aamuin illoin.

Syvennä ja ylläpidä stimulointia
WiQo Smoothing Face Fluid 30ml-emulsio (79€) sisältää 8% glykolihappoa ja sen pH-arvo 3 alentaa ihon omaa pH-arvoa ja näin ylläpitää ihon aktiivista stimulointia.
Levitetään iltaisin puhdistetulle iholle ja annetaan vaikuttaa 30 min ennen hoitovoiteen levitystä.

Muut kotihoito-ohjeet kollageenin tuotannon tukemiseen ja suojaamiseen saat hoitolasta.