Ajanvaraus


Ajan varaaminen on nyt helppoa!
Voit tehdä sen koska vain nettiajanvarauksemme kautta tai soittamalla numeroon 040 543 7500 hoitolan aukioloaikoina.
Huomioithan, että hoitojen aikana emme aina pääse vastaamaan, joten jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin. Lisääntyneiden puhelinhuijauksien vuoksi soitamme takaisin vain jätettyäsi soittopyynnön.

Varaamalla ajan sitoudut noudattamaan peruutusehtojamme.
Aika tulee peruuttaa viimeistään 24h ennen hoidon alkua. Maanantain tai pyhän jälkeisien päivien ajat tulee peruuttaa edellisenä arkipäivänä (ma-pe) klo 12 mennessä. Liian myöhään perutuista ajoista veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta ja peruuttamattomista ajoista perimme täyden hinnan.

HUOMIO TÄMÄ!!!!
VALLITSEVASTA KORONAVIRUSTILANTEESTA JOHTUEN PYYDÄMME VÄLTTÄMÄÄN YLIMÄÄRÄISIÄ KÄYNTEJÄ HOITOLASSA. ESIM. AJANVARAUS MIELELLÄÄN NETTIAJANVARAUKSEN KAUTTA TAI PUHELIMITSE. HOITOJEN AIKANA EN PÄÄSE PUHELIMEEN VASTAAMAAN, MUTTA JÄTÄTHÄN VIESTIN, NIIN SOITAN SINULLE TAKAISIN.
JOS TUNNET VÄHÄNKÄÄN SAIRASTUMISEN MERKKEJÄ, PERUUTA AIKASI PIKIMMITEN. KATSOTAAN UUSI AIKA MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN. EMME MYÖSKÄÄN VOI OTTAA SINUA VASTAAN, JOS OLET KAHDEN VIIKON SISÄLLÄ OLLUT ULKOMAILLA TAI MUUTEN MAHDOLLISESTI ALTISTUNUT KORONAVIRUKSELLE.

HOITOLASSA PIDETÄÄN NORMAALISTIKIN YLLÄ KORKEAA HYGIENIATASOA, MUTTA OLEMME LISÄNNEET ENTISESTÄÄN KOSKETUSPINTOJEN DESINFIOINTIA, KUTEN ESIM. OVENKAHVAT, MAKSUPÄÄTE JNE.

HUOLEHDITHAN HYVÄSTÄ KÄSIHYGIENIASTA!

LUE ENNEN HOITOLAAN SAAPUMISTA: Epidemia-ajan INFO