Tuotteet


Valikoimme käyttämämme tuotesarjat huolella

Meillä ei ole sorruta ”muotivillityksiin” tai ”julkkisten suosituksiin”, vaan meillä on kyse tieteellisesti todistetuista tuloksista. Vaadimme käyttämiltämme tuotteilta turvallisuutta, ihon tervettä toimintaa tukevaa teknologiaa ja raaka-aineita sekä ennen kaikkea tuloksia. Siksi käyttöömme ovat valikoituneet seuraavat tuotesarjat.

 

Ihonhoito:

dermalogica

Tämä ei ole kauneustuote – Tämä on sijoitus ihoosi

Tuotteissamme ei ole kyse kauneudesta, vaan ihon terveydestä. Emme tuhlaa aikaasi kauniisiin malleihin tai tuotepakkauksiin, salaisiin ainesosiin tai kevytmielisiin rituaaleihin. Meillä on kyse todistetuista tuloksista ja älykkäästä ihonhoidosta. Koska meille on tärkeintä ihon elinikäinen terveys. Sinun ihosi.

Kaikki Dermalogica tuotteet valmistetaan USA:ssa.
Koska kyse todellakin on ihon terveydestä, sen lisäksi, että tuotteissa on käytössä viimeisin teknologia, tuotteet eivät sisällä ihoa tukkivia keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyä tai lanoliinia, eivätkä myöskään hajusteita, jotka ovat yleinen syy ihon herkistymiseen ja pigmenttimuutoksiin. Tuotteissa ei myöskään käytetä kuivattavia S.D -alkoholeja.

Dermalogica kunnioittaa luontoa. Raaka-aineet ovat ympäristöystävällisiä, pakkaukset kierrätettäviä ja niissä on huomioitu hygieenisyys. Mikä tärkeintä, tuotteita EI OLE TESTATTU ELÄIMILLÄ, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Dermalogica –tuotteet voit tilata myös verkkokaupastamme

Linkki verkkokauppaan

 Meikki:

Jane Iredale toi ensimmäisenä kosmetiikkateollisuuteen pelkästään ihoystävällisiä ainesosia sisältävän meikkisarjan. Meikki on olennainen osa naisen hyvinvointia, ja siitä haluttiin tehdä mahdollisimman helppoa, niinpä tuotteista tehtiin monikäyttöisiä.
Tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotta voimme taata tyytyväisyyden tuotteen toimintaan, peittävyyteen, levittyvyyteen ja rakenteeseen. Käytetyt mineraalit ovat uusinta teknologiaa, joka varmistaa hyvän suojakertoimen.

Ei tuki ihohuokosia
Meikkipohjat tekevät kasvoille suojaavan kerroksen, antaen ihon hengittää ja toimia normaalisti.

Peittokyky
Koska käytössä on puhtaita mineraaleja ilman täyteaineita, kuten talkkia, meikkipohjat sekä peitevoiteet saavat aikaan erittäin hyvän peiton jota ei tarvitse juurikaan korjailla.

Kiinnittyvyys
Mineraalit kiinnittyvät toisiinsa, joten ne eivät valu, kulkeudu juonteisiin, eivätkä tuhri.

Lopputulos
Korkealaatuiset mineraalit reagoivat valoon, joka antaa niille kuuluisan pehmeäpiirtoefektin.

Aurinkosuoja
Tuotteet antavat riittävän ja turvallisen suojakertoimen ehkäisemään auringon aiheuttamia ihovaurioita. (Skin Cancer Foundation Seal of Recommendation)

Minimaalinen allergiariski
Tuotteille tehdään turvallisuus-, allergia-, kliininen ja dermatologinen testaus, eivätkä ne yleisesti ärsytä ihoa. Säilöntäaineita tarvitsevat tuotteet sisältävät vain luonnollisia säilöntäaineita, joten parabeeneja tuotteista ei löydy. Tuotteet eivät myöskään sisällä nano-kokoisia mineraaleja.

TUOTTEITA EI OLE TESTATTU ELÄIMILLÄ, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Rakennekynnet

Koulutuksen rakennekynsiin olen saanut LCN-tuotesarjan kouluttajilta ja LCN – tuotesarja oli pitkään käytössäni (kilpailin jopa menestyksekkäästi näillä tuotteilla), päädyin muutama vuosi sitten kokeilemaan Mosaic -tuotteita niiden monipuolisuuden vuoksi. Tästä sarjasta löytyy lähes jokaiselle asiakkaalle ja kynsityypille sopiva, pysyvä ratkaisu. Mosaic-sarjan etuna on myös luonnonkynsien hellävarainen esivalmistelu.

Ripsienpidennykset:

PREMIUM Mink Lashes
Bean Case Oy

Ripsikuitujen materiaali:
Jotta jokaiselle saadaan oikean paksuiset, pituiset, kaarevat ja väriset ripset, jotka kestävät kulutusta, kosteutta ja lämpöä siinä määrin mitä tuuhennuksilta/pidennyksiltä vaaditaan normaalissa arjessa, ja jotta ne ovat turvalliset ja kestävät, valmistetaan nämä ”Minkkiripset” todellisuudessa muovista (Polybutyleenitereftalaatti (PBT)). Muovi on yleisnimike, mutta mikäli kaipaat yksityiskohtaisempaa tietoa tuotteista, ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Käyttämämme SUPREME –ripsiliima on erittäin pitävä, ohut ja nopeasti kuivuva liima. Asiakkaamme saavat mennä suihkuun/uimaan jo 2 tunnin päästä ripsien laitosta. Nopea kuivuminen vähentää myös ärsytystä ja herkistymistä tuotteelle. Lisäksi ”höyryjä ja huuruja” on entistä vähemmän.