Tuotteet


Valikoimme käyttämämme tuotesarjat huolella

Meillä ei ole sorruta ”muotivillityksiin” tai ”julkkisten suosituksiin”, vaan meillä on kyse tieteellisesti todistetuista tuloksista. Vaadimme käyttämiltämme tuotteilta turvallisuutta, ihon tervettä toimintaa tukevaa teknologiaa ja raaka-aineita sekä ennen kaikkea tuloksia. Siksi käyttöömme ovat valikoituneet seuraavat tuotesarjat.

 

Ihonhonhoito:


Tiede kohtaa kauneuden

Miltä kuulostaisi, jos ihonhoitotuotteesi sisältäisivät vain iholle hyviä ainesosia? Ei säilöntäaineita, ei hajusteita, ei väriaineita, ei emulgaattoreita, sulffaatteja, silikonia, mineraaliöljyjä… Dermaviduals on saksalainen tuotesarja, mikä noudattaa korneoterapia-hoitofilosofiaa. Lääketieteessä korneoterapia on tunnettu 1990-luvulta lähtien, jolloin dermatologian professori tri Albert Klingman totesi monien iho-ongelmien johtuvan siitä, että iho ei selviä suojatehtävästään. Ihosta pääsee haihtumaan liikaa kosteutta ja mikro-organismit ja muut ei-toivotut aineet pääsevät tunkeutumaan ihoon. Tutkimus osoitti, että hoidettaessa ihon sarveiskerros kuntoon, iho kuntoutuu myös pinnan alta. Tätä on korneoterapia. Sen ensisijainen tavoite on ihon sarveiskerroksen tervehdyttäminen.  Em. tutkimuksessa menetelmää käytettiin menestyksekkäästi ihosairauksien hoidossa: korneoterapialla korvattiin perinteiset lääkevoiteet, jotka lievittivät kyllä oireita varsin nopeasti, mutta eivät palauttaneet ihon tasapainoa pysyvästi.

Monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet ja mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun siitä, että ihonhoitotuotteet sisältävät ainoastaan fysiologisia raaka-aineita. Kun ihon sarveiskerroksen toiminta korjaantuu, myös tulehdus ja immuunireaktiot ihokudoksessa rauhoittuvat. Muutos on usein hidas, mutta pysyvä.

Poikkeuksellinen DMS-hoitovoide:
hoitovoiteet sisältävät arvokkaita kasvipohjaisia vaikutusaineita ja niiden rakenne vastaa ainutlaatuisella tavalla ihon sarveiskerroksen rakennetta. DMS-voiteen ihoa hoitava ja suojaava vaikutus kestää tutkitusti pidempään kuin tavanomaisen emulsiovoiteen.
Poikkeuksellisen valmistustekniikan ja kasvipohjaisten raaka-aineiden ansioista Dermaviduals-tuotteissa ei käytetä emulgaattoreita. Valmistusmenetelmä mahdollistaa myös säilöntäaineettomuuden.

Tuotesarjasta löytyy myös melkoinen joukko tehoaineita erilaisiin ihon tarpeisiin. Niitä voidaan yksilöllisesti suositella sinulle joko seerumin tapaan voiteen alla käytettäväksi tai voimme myös hoitolassa sekoittaa ihosi tarvitsemat tehoaineet hoitovoiteesi joukkoon. Tai voimme myös sekoittaa sinulle täysin yksilöllisen naamion.

 

 Meikki:

Jane Iredale toi ensimmäisenä kosmetiikkateollisuuteen pelkästään ihoystävällisiä ainesosia sisältävän meikkisarjan. Meikki on olennainen osa naisen hyvinvointia, ja siitä haluttiin tehdä mahdollisimman helppoa, niinpä tuotteista tehtiin monikäyttöisiä.
Tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotta voimme taata tyytyväisyyden tuotteen toimintaan, peittävyyteen, levittyvyyteen ja rakenteeseen. Käytetyt mineraalit ovat uusinta teknologiaa, joka varmistaa hyvän suojakertoimen.

Ei tuki ihohuokosia
Meikkipohjat tekevät kasvoille suojaavan kerroksen, antaen ihon hengittää ja toimia normaalisti.

Peittokyky
Koska käytössä on puhtaita mineraaleja ilman täyteaineita, kuten talkkia, meikkipohjat sekä peitevoiteet saavat aikaan erittäin hyvän peiton jota ei tarvitse juurikaan korjailla.

Kiinnittyvyys
Mineraalit kiinnittyvät toisiinsa, joten ne eivät valu, kulkeudu juonteisiin, eivätkä tuhri.

Lopputulos
Korkealaatuiset mineraalit reagoivat valoon, joka antaa niille kuuluisan pehmeäpiirtoefektin.

Aurinkosuoja
Tuotteet antavat riittävän ja turvallisen suojakertoimen ehkäisemään auringon aiheuttamia ihovaurioita. (Skin Cancer Foundation Seal of Recommendation)

Minimaalinen allergiariski
Tuotteille tehdään turvallisuus-, allergia-, kliininen ja dermatologinen testaus, eivätkä ne yleisesti ärsytä ihoa. Säilöntäaineita tarvitsevat tuotteet sisältävät vain luonnollisia säilöntäaineita, joten parabeeneja tuotteista ei löydy. Tuotteet eivät myöskään sisällä nano-kokoisia mineraaleja.

TUOTTEITA EI OLE TESTATTU ELÄIMILLÄ, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Rakennekynnet

Koulutuksen rakennekynsiin olen saanut LCN-tuotesarjan kouluttajilta ja LCN – tuotesarja oli pitkään käytössäni (kilpailin jopa menestyksekkäästi näillä tuotteilla), päädyin muutama vuosi sitten kokeilemaan Mosaic -tuotteita niiden monipuolisuuden vuoksi. Tästä sarjasta löytyy lähes jokaiselle asiakkaalle ja kynsityypille sopiva, pysyvä ratkaisu. Mosaic-sarjan etuna on myös luonnonkynsien hellävarainen esivalmistelu.

SHELLAC-geelilakkaus

 

Ripsienpidennykset:

WENNBERG-ripsikuidut,
Wennberg Oy
SUPREME-ripsiliima,
Bean Case Oy

Ripsikuitujen materiaali:
Jotta jokaiselle saadaan oikean paksuiset, pituiset, kaarevat ja väriset ripset, jotka kestävät kulutusta, kosteutta ja lämpöä siinä määrin mitä tuuhennuksilta/pidennyksiltä vaaditaan normaalissa arjessa, ja jotta ne ovat turvalliset ja kestävät, valmistetaan nämä ”Minkkiripset” todellisuudessa muovista (Polybutyleenitereftalaatti (PBT)). Muovi on yleisnimike, mutta mikäli kaipaat yksityiskohtaisempaa tietoa tuotteista, ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Käyttämämme SUPREME –ripsiliima on erittäin pitävä, ohut ja nopeasti kuivuva liima. Asiakkaamme saavat mennä suihkuun/uimaan jo 2 tunnin päästä ripsien laitosta. Nopea kuivuminen vähentää myös ärsytystä ja herkistymistä tuotteelle. Lisäksi ”höyryjä ja huuruja” on entistä vähemmän.