Epidemia-ajan INFO


Hoitola palvelee edelleen! Mutta:

* Palvelemme asiakkaita vain yksi kerrallaan, jotta voimme huolehtia desinfioinnista asiakkaiden välillä

* Palvelemme vain ajanvarauksella. Ethän saavu myöskään ostoksille sopimatta siitä etukäteen

* Saavu hoitolaan täsmällisesti. Tällä hetkellä ei ole suotavaa saapua hoitolaan reilusti ennen oman aikasi alkamista. (Voit toki etukäteen tiedustella onko aikaisempi saapuminen mahdollista.) Näin ehdimme tehdä tarvittavat toimenpiteet asiakkaiden välillä, eikä asiakkaat kohtaa toisiaan hoitolassa.

* Tule hoitolaan yksin. Nyt ei ole aika ottaa seuralaisia tai lapsia mukaan hoitolaan. Näin pystymme seuraamaan mitkä kosketuspinnat tarvitsevat desinfiointia.

* Vältä turhaa pintojen/tuotteiden koskettelua

* Sanomattakin selvää, mutta muistutan vielä, että hoitolaan ei tulla sairaana, ei vaikka kyseessä olisikin vain normaali flunssa.

Korkea hygieniataso on hoitoloiden arkea ja nyt sitä on entisestään tehostettu. Kaikki kosketuspinnat desinfioidaan asiakkaiden käyntien välissä. Kyllä, tarkkailen sinua koko käyntisi ajan. Mihin kosketkaan, sen desinfioin lähtösi jälkeen. Myös käteinen raha (jep, suoritan “rahanpesua”).  Kasvohoidoissa käytämme vain kertakäyttöisiä puhdistuslappuja sienien ja kasvopyyhkeiden sijaan.
Käytämme hengityssuojaimia ja suojakäsineitä koskiessamme sinuun. Toistaiseksi myös asiakkaille on tarjolla suusuojain, mikäli näin haluat. Valitettavasti tosin kasvohoitojen aikana sen käyttö ei luonnollisestikaan onnistu.
Oma elämäni rajoittuu vain kodin ja hoitolan välille. Kauppa-asiatkin hoituu muiden toimesta ja näin sinun tartuntariskisi hoitolassa pienenee.

Pysytään terveinä!