Kasvohoidot


Etsitkö pakopaikkaa arjen keskellä? Stressitöntä rentoutumishetkeä?
Vai kaipaatko apua ja tehokkaita hoitoja iho-ongelmaasi?
Meiltä löydät molemmat.

 

Miksi olemme erilaisia?

Emme tee radikaaleja ihonhoitoja emmekä käytä rajuja kemikaaleja. Mielestämme kirurgien tekemien rajujen kemiallisten kuorintojen aika on ohi. Oppimamme mukaan iho ei reagoi kovinkaan hyvin näihin toimenpiteisiin eivätkä tuloksetkaan ole välttämättä halutun laisia.

Tieto ihon rakenteesta ja toiminnasta ja tieto kuinka jokaisella pienellä solulla on oma roolinsa ihon käyttäytymisessä, auttaa meitä luomaan jokaiselle asiakkaalle tuloksia tuovan hoitorutiinin.
Hoidon alussa keskustelemme kanssasi saadaksemme selville missä mennään. Ihosi muuttuu jatkuvasti, siksi emme määrittele ihoa perinteisesti ihotyypeittäin, ajatellen sen olevan joko kuiva, rasvainen tai normaali. Olosuhteet muuttuvat jatkuvasti (ikä, ympäristö, hormonit…), emme siis voi esimerkiksi sanoa ihon olevan kuiva koko loppuelämän. Analysoimme ihosi. Esitietolomakkeen lisäksi kysymme paljon kysymyksiä ja käytämme aikaa selvittääksemme ihosi senhetkisen kunnon. Ihosi heijastelee moni elämässäsi meneillään olevia asioita (stressitila, ruokavalio, uni…), joten oppimalla sinusta enemmän, pystymme tarjoamaan halutun laisen hoidon …ja tuloksia.
Kotihoitosi. Kyllä, puhumme myös tuotteista, joita käytät kotona. Jos haluat saavuttaa tuloksia, vaadimme sitoutumistasi. Kertatapaaminen PT:n kanssa ei auta laihdutettaessa. Sama pätee ihonhoitoon. Halutessasi saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen, tehokkaiden hoitolahoitojen tueksi tulee käyttää oikeanlaisia kotihoitotuotteita. Lisäksi vaaditaan kärsivällisyyttä. Ihosi ei muutu hetkessä.

Jokaisessa hoidossa tärkeässä osassa on myös rentoutuminen. Elämäntilanteestasi riippuen ja toiveesi huomioiden tavoitteemme on ihonhoidon lisäksi suoda sinulle rentouttava pakohetki arjesta.

 

KASVOHOIDOT

Kaikki kasvohoitomme ovat erikoishoitoja. Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Niinpä jokainen hoito on myös erilainen, sillä räätälöimme ne ihosi sen hetkisen tarpeen ja sinun toiveidesi mukaan.

Ensikosketus-nuorisoihonpuhdistus (60min)
Alle 18-vuotiaiden ihonpuhdistushoito. Alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteiden lisäksi käymme läpi kotihoito-ohjeita sekä selvittelemme syitä epäpuhtauksien syntyyn.

Pikakasvohoito 30min
30min täsmähoito tiettyyn ihosi ongelmaan, sisältäen alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, ihosi kaipaaman tehohoidon, tehoaineet, loppuvoiteet/aurinkosuojan
Kasvohoito 60min
60min tehohoito sisältäen alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, ihosi kaipaamat tehohoidot (esim. mekaaninen puhdistus (lyhyempi), ultraäänipuhdistus/imeytys, tehokuorinta, hieronta), tehoaineet, loppuvoiteet/aurinkosuojan

ProPower Peel30 (30min) ja ProPower Peel60 (60min)
Dermalogican kaikkein tehokkaimmat kemialliset kuorintahoidot. Hoito tasoittaa ihon pintaa, hoitaa aknea, vähentää pieniä juonteita ja häivyttää pigmentaatiota. Upeat tulokset ilman pitkää palautumisaikaa. Kuorintaa suositellaan 3-6 hoidon sarjana.
30min hoidossa keskitytään nopeaan täsmäiskuun ihosi yksittäiseen huolenaiheeseen. Hoidossa käsitellään vain kasvot.
60min hoidossa kuorinnan lisäksi tehoaineiden imeytys esim. ultraäänellä sekä naamio. Hoidossa käsitellään kasvojen lisäksi kaula ja decolté.
Vaatii ihotestin vähintään vuorokautta aikaisemmin.
Hinta sisältää kotihoitotuotepakkauksen.

Dermaplaning
Hoidossa kuoritaan kasvojen iho erityisesti tähän tarkoitukseen suunnitellulla erikoisterällä. Hoidossa poistetaan kuolleista ihosoluista muodostunut ihon uloin kerros. Samalla poistetaan myös häiritsevä kasvojen lanugokarvoitus (hento nukka). Käsittely ei muuta karvan laatua. Lopputuloksena on kirkas ja silkkinen ihonpinta. Hoito sisältää myös alkupuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet.

Kasvohoitoihin voit valita lisäpalveluina myös:
mikrohionta, mikrovirta/facelifting, galvaaninen virta, silmänympärysihon tehohoito, pidempi ihonpuhdistus sekä laitehoidot ja kestovärjäykset.

Varaa aikasi tästä

Palaa Palvelut-sivulle