Kasvohoidot


Etsitkö pakopaikkaa arjen keskellä? Stressitöntä rentoutumishetkeä? Vai kaipaatko apua iho-ongelmaasi? Meiltä löydät molemmat.

 

Miksi olemme erilaisia?

Emme tee radikaaleja ihonhoitoja emmekä käytä rajuja kemikaaleja. Mielestämme kirurgien tekemien rajujen kemiallisten kuorintojen aika on ohi. Oppimamme mukaan iho ei reagoi kovinkaan hyvin näihin toimenpiteisiin eivätkä tuloksetkaan ole välttämättä halutun laisia.

Tieto ihon rakenteesta ja toiminnasta ja tieto kuinka jokaisella pienellä solulla on oma roolinsa ihon käyttäytymisessä, auttaa meitä luomaan jokaiselle asiakkaalle tuloksia tuovan hoitorutiinin.
Hoidon alussa keskustelemme kanssasi saadaksemme selville missä mennään. Ihosi muuttuu jatkuvasti, siksi emme määrittele ihoa perinteisesti ihotyypeittäin, ajatellen sen olevan joko kuiva, rasvainen tai normaali. Olosuhteet muuttuvat jatkuvasti (ikä, ympäristö, hormonit…), emme siis voi esimerkiksi sanoa ihon olevan kuiva koko loppuelämän. Analysoimme ihosi. Esitietolomakkeen lisäksi kysymme paljon kysymyksiä ja käytämme aikaa selvittääksemme ihosi senhetkisen kunnon. Ihosi heijastelee moni elämässäsi meneillään olevia asioita (stressitila, ruokavalio, uni…), joten oppimalla sinusta enemmän, pystymme tarjoamaan halutun laisen hoidon …ja tuloksia.
Kotihoitosi. Kyllä, puhumme myös tuotteista, joita käytät kotona. Jos haluat saavuttaa tuloksia, vaadimme sitoutumistasi. Kertatapaaminen PT:n kanssa ei auta laihdutettaessa. Sama pätee ihonhoitoon. Halutessasi saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen, tehokkaiden hoitolahoitojen tueksi tulee käyttää oikeanlaisia kotihoitotuotteita. Lisäksi vaaditaan kärsivällisyyttä. Ihosi ei muutu hetkessä.

Jokaisessa hoidossa tärkeässä osassa on myös rentoutuminen. Elämäntilanteestasi riippuen ja toiveesi huomioiden tavoitteemme on ihonhoidon lisäksi suoda sinulle rentouttava pakohetki arjesta.

 

KASVOHOIDOT

Kaikki kasvohoitomme ovat erikoishoitoja. Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Niinpä jokainen hoito on myös erilainen, sillä räätälöimme ne ihosi sen hetkisen tarpeen ja sinun toiveidesi mukaan.

Erikoiskasvohoito 45min
sisältää: alkupuhdistuksen, Face Mapping®-ihoanalyysin, kuorinnan, halutessasi kulmien siistimisen, naamion, tehoaineet, loppuvoiteet/aurinkosuojan
Tämän lisäksi voit valita haluamasi määrän 15min mittaisia erikoiskäsittelyjä
• mekaaninen ihonpuhdistus (1-2 erikoiskäsittelyä)
• ultraääni-ihonpuhdistus
• tehoaineiden imeytys ultraäänellä
• ripsien- ja/tai kulmien kestovärjäys
• erikoiskuorinta
• hieronta
valittavanasi olevat kosketusterapiat: age reversal, energiahieronta, herkän ihon paineluhieronta, selän hieronta, jalkojen paineluhieronta
• selän ihon puhdistus

 

microZone® täsmähoito

20 min täsmäisku tietylle ihoalueelle, tiettyyn ongelmaan.
Esimerkiksi silmänympäryshoito, kosteutus, pikakuorinta…
microZone-hoitoihin ei voi yhdistää erikoiskäsittelyjä.

 

 

BioSurface™ Peel

Dermalogican kaikkein tehokkain kuoriva hoitolinja. Se on biologisesti aktiivinen, kaksivaiheinen (entsyymi-happo) kuorinta, joka tasoittaa ihon pintaa, hoitaa aknea, vähentää pieniä juonteita ja häivyttää pigmentaatiota. Upeat tulokset ilman pitkää palautumisaikaa. Kuorinta tehdään 3-6 hoidon sarjana.
Hinta sisältää after care -kotihoitotuotepakkauksen.

 

Varaa aikasi tästä

Palaa Palvelut-sivulle