Ripsienpidennykset


Ripsienpidennykset

Haluatko kauniit, näyttävät ripset? Eikö ripsiväri meinaa pysyä? Tai haluatko ehkä säästää aamulla aikaa? Ripsienpidennykset helpottavat arjessa ja ovat toiveidesi mukaan hyvin luonnolliset tai hyvinkin näyttävät ja tuuheat. Tapanamme ei kuitenkaan ole tehdä yliampuvan luonnottomia ripsiä.

Käytössämme on sekä klassinen että volyymitekniikka. Saatamme myös joissain tilanteissa sekoittaa näitä tekniikoita. Klassisessa ripsienpidennyksessä asiakkaan omaan yhteen ripseen liimataan yksi jatke. Volyymiripsienpidennyksessä  yhteen asiakkaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkamaisesti. Näin saadaan tuuheutta lisää, vaikka omia ripsiä ei niin paljon olisikaan.

 

Tullessasi ripsienpidennykseen

Toivomme sinun saapuvan ilman silmämeikkiä. Hoitolassa meikinpoistossa jää helposti jäämiä ripsiin ja tämä huonontaa liiman pysyvyyttä. Ripsientaivutus samana päivänä ei ole suotavaa.

 

Kotihoito

Käyttämämme liima kuivuu kahdessa tunnissa. Tänä aikana ripsiä ei saa kastella eikä hikoilu ole suotavaa. Ripsien on myös hyvä antaa kuivua rauhassa ilman turhaa koskettelua. Toki oikoa niitä saat tarvittaessa.
Kahden tunnin jälkeen voit käydä esim. suihkussa normaalisti. Ensimmäisellä kastelukerralla saattaa tuntua hieman pientä “kirvelyä” silmissä. Tämä kuitenkin vain ensimmäisellä kerralla.
Mediassa on paljon keskusteltu siitä kuinka ripsienpidennykset aiheuttavat silmätulehduksia ja pilaavat omat ripset. Huuhtele ripset aamuin illoin! Näin vältytään rähmän kertyminen kuitujen juureen. Juurikin rähmä tulehduttaa silmät ja haurastuttaa omat ripset. Myös ripsien “repiminen” vaurioittaa juuria. Silmät ja näkökyky on meille kaikille hyvin tärkeä asia ja ripsienpidennyksissä käytettävät liimat ovat hyvin vahvoja aineita. Ethän siis päästä ammattitaidotonta ihmistä leikkimään silmiesi ja sinun terveytesi kanssa. Meillä ripsienpidennyksiä on tehty niin kauan kuin niitä Suomessa on tehty eli kymmenen vuoden kokemuksella.
Ripsienpidennyksien kanssa ei tule käyttää öljypohjaisia meikinpoistoaineita. Öljy heikentää liimausta. Itse suosittelen poistamaan silmämeikin vanupuikkojen avulla välttääksesi hankausta ripsissä.
Älä hankaa silmiä!

Varsinkin volyymiripset kaipaavat päivittäistä harjausta siihen tarkoitukseen tehdyllä ripsiharjalla. Näin saat ripsiviuhkat “auki” ja ripset näyttämään siistiltä ja tuuheilta.

Varaa aikasi tästä

Palaa Palvelut-sivulle